bayan iç giyim

Anemone cicegi

Anemone Çiçeği Hakkında BİLGİLER ...anemon çiçeği ismi arkasındaki hikaye üzücü olanı. Adını Yunan geliyor ve kabaca anemon " anlamına ". Bu Yunan Mitolojisi ki anemon çiçeği Aphrodite's öldürülen sevgilisi Adonis adından geldiği söyleniyor. adı " anemon " ettiğinizi bu rüzgar bu darbeler petal açık da , sonunda , uzakta ölü yaprakları esecek.
anemon çiçeği karartıcı geçmiş olmasına rağmen, bahçenize harika bir görüntü verecektir Bahçenize bir renk neşeli bir ortam sağlayacaktır. anemone çiçekleri hemen hemen tüm renkleri , bahçeniz için istediğiniz herhangi bir renk bulabilirsiniz .
anemon çiçeği üç tipi vardır. Her iki köksaplar veya yumrular bir Bahar çiçek türüdür . Orada yumrulu Akdeniz bahar ve yaz aylarında çiçek . Ve büyük bir Güz yaz sonunda düşmeye sahası ve lifli kökleri eğilimi tipi, çiçekli bir .
Farklı anemone farklı artan gereksinimleri. Bazı zengin kısmi gölge, nemli fakat iyi toprak güneş tercih eder. Diğerleri tam güneş kumlu topraklarda tercih eder. diğerleri neredeyse ıslak toprak tam güneş yer gölgeye nemli tercih edilmektedir. Hangi koşullar anemone olacak gibi en iyi birlikte gelen bitki bilgi bulunabilir .
anemonlar sonbaharda ekilmelidir. Eğer bir yumrulu anemone varsa bu yumrular 2-3 cm derinliğinde ekilir olduğundan emin olun.
anemon çiçeği kök sistemleri üç farklı türde Çünkü , yayılımı, kök yapısı sizin anemon türüne bağlı olarak üç farklı şekilde yapılır.
anemone yumrulu , Yaz aylarında yumrular bitki uykuda demektir . anemone rhizomatous , Bahar ayrı köksaplar ise .
anemon , fibröz kökleri varsa erken ilkbahar veya sonbaharda bitki bir yıl kuruyana kadar bitki tutun.
Olsun veya olmasın anemon çiçeği gerçekten bahar öldürülen aşık bir tanrıça ' kan kadar did son derece tartışmalı , ama aslında anemonlar güzel tartışmaya biraz ayrılır. Bahçenizde bu güzel çiçekği Ekilerek onun şirin güzelliği ile ödüllendirilir.